FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



miercuri, 17 martie 2010

Decor de nunta vara -aranjamente florale





In perioada verii stim cu totii ca se folosesc anumite decoruri la nunti, tocmai pentru a da naturalete intregului tablou de la nunta.
O sa va prezentam cateva modele de aranjamente florale pentru vara

Despre nunta -lumini de nunta


Cuplurile îşi petrec adesea o luna de planificare fiecare detaliu al nuntii lor, de la culorile exacte pentru rochii de mireasa şi fontul de pe invitatiile de nunta la umplerea tortului şi de muzica si alte detalii, dar un număr surprinzător de cupluri niciodată nu realizează că trebuie să planifice, de asemenea, luminile corespunzătoare nunta. Fără lumina buna, imagini nu se poate dovedi, de asemenea, detalii cu privire la aranjamentele florale şi nunta de dantelă halat poate fi pierdut, iar cuplul fericit, nu va vedea în mod clar "zambete de prietenii lor şi a membrilor familiei. Consideraţii de a face atunci când aleg de nunta de iluminat includ:
  • Ceea ce de iluminat este deja disponibil la locaţie? Va fi de ajuns sau este de iluminare suplimentara necesara?
  • Ce stare de spirit vrem să avem cu iluminatul? O atmosfera partid de lumini sau o setare romantică de lumânări?
  • Există de iluminare adecvată în apropierea scarilor, intrarilor, toaletelor, precum şi alte facilităţi pentru siguranţă?
  • Este de iluminat în condiţii de siguranţă în jurul plantelor inflamabile, ţesături, şi altele Are facilitate sau restricţii la lumânări sau alte tipuri de iluminat?
  • Surse de iluminat se potrivesc cu setarea eveniment?
  • Este de iluminat de specialitate disponibil pentru primul dans,taiere tort şi alte evenimente?
  • As vrea sa analizati aceste aspecte atunci cand aveti un eveniment important in viata dumneavoastra, eu si echipa mea incercam sa aducem in atentia cititiorilr toate aspectele de care trebuie sa tineti cont atunci cand aveti un eveniment.(nunta,botez,..)