FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



luni, 5 aprilie 2010

Aranjament Linie


Desi modeleul o sa vi se para ciudat,va spun cu toata convingerea ca poate fi folosit la evenimente.Este un aranjament "in linie",asa ii spunem noi datorita tehnicii prin care e facut.Este de o dificultate medie de executat.Va sfatuim sa mergeti la un florar,agentie care se ocupa cu aranjamente florale pentru a va crea acest buchet,ei vor sti sa-l realizeze asa cum trebuie.
Pentru impresie la nunta nu va sfiiti sa-l folositi pe mesele invitatilor!

Aranjament boem-alstolemeria si gerbera


Este un aranjament pe vaza sticla transparenta,foarte atent lucrat.

Marturii rustice pentru nunta


Ininte pe timpuri marturiile reprezentau un simbol al participarii nuntasilor la respectivul eveniment.Se spune ca alunga spiritele rele de la nunta.In zilele noastre marturiile reprezinta un simbol,o amintire a evenimentului importat din viata voastra.Ele pot fi sub forma de flori si se pun inivitatilor in piept,sub forma de cutiute inscriptionate cu numele si data evenimentului,saculeti din organza,tull,satin,scortisoara,sapunele personalizate cu miros placut sub diverse forme,etc.
Incercati sa fiti cat mai originali in alegerea marturiilor.
Daca vreti marturii din sapun natural cu miros placut, sub forma de inima contactati-ne avem prieteni care fac astfel de marturii.

Aranjament rustic pentru masa intrare


Va prezentam un altfel de aranjament rustic.

Modele aranjamente florale de Pasti


Va prezentam modelul aranjament floral creat pentru dumneavoastra cu ocazia sarbatorilor Pascale!Hristos a inviat!
1.Este prezentat un buchet rustic din floarea soarelui,eucalipt,musetel,pe suport vaza verde petru efect,elemente florale.

Aranjament rustic


Aranjamentul rustic trebuie sa contina elemente care sa ne duca cu gandul la oalele bunicii,la mediul acela rural,la naturalelete.Va amintiti ce frumos era cand va duceati in vacante cu buncii la strans de fan,faceati capite mari,toamna la cules de coceni,de floarea soarelui,la cules de struguri.Ei bine am adus in discutie toate aceste elemente pentru a va putea explica folosinta lor :
-spice de grau
-joarde de vita de vie
-floarea soarelui
-paiele de pe camp
Acestea sunt doar cateva din elemntele rustice pe care tineam sa vi le amintesc.
Ele se pot folosi in aranjamente florale rustice,si spre surprinderea voastra aranjamentele florale care contin aceste elemente sunt o adevarata incantare.
Ramane sa incercati si voi,astept pareri.

Aranjament de pasti in cos de nuiele


Ei bine nu i-am uitat pe cei care merg la bunici,recomandam un aranjament facut pe suport.Acest suport poate fi pus intr-un cos de nuiele,o sa va adore bunica(ul)!
Va prezentam un model de inspiratie.

Aranjamennt pentru sarbatorile pascale


De cate ori se anunta o sarbatoare zambim si ne gandim la cei dragi.Un cadou deosebit poate fi un aranjament floral dedicat celor dragi.Este compus din elemente ca:
-lalele
-irisi
-ramuri
-ghiocei galbeni
-coji de oaua
-verdeata
-alte materiale florale care ne duc cu gandul la primavara, sarbatoare
Va prezentam modelul,atentie la detalii!