FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



marți, 27 aprilie 2010

Obiceiuri dupa nunta

Dupa nunta exista traditia ca tinerii casatoriti sa se duca la masa la socrii mici si la nasi cu diferite daruri constand in primul rand din feluri alese de mancare intocmai ca la nunta.
Cu aceleasi daruri, cam tot la o saptamana se merge la nasi - parintii spirituali, „pe omenie”.
In Oltenia se obisnuieste mai mult ca prin alte parti „vestea cu rachiu rosu” sau „vestea miresei”. Luni dimineata dupa nunta, nasul merge cu un butoi legat cu panglici rosii plin cu rachiu la socrii mici, insotit de cumnatul de mana si de muzicanti.
Daca mireasa fusese cinstita pana la cununie, rachiul este indulcit cu zahar si colorat ca sa devina rosu si daca nu fusese cinstita se punea cenusa si ardei iute sau tot ce vroia soacra mare ca sa rada de soacra mica. Cinstea miresei era sarbatorita apoi cu un chef ca la masa mare si daca nu, socrul mic trebuia sa mai dea niste pamant sau bani in plus ginerelui ca sa isi accepte nevasta chiar si asa necinstita cum fusese inainte de cununie.
Tot luni dimineata se mai obisnuieste in Oltenia sa se adape mireasa. Cu vornicul si cu alti flacai si fete, mireasa merge la fantana, unde rastoarna o galeata cu apa.
Vornicul pune bradul de nunta in galeata, iar proaspata casatorita rupe din el si imparte celor prezenti, restul din brad fiind adus acasa la mire si pus la pastrare in magazie.

Cadouri pentru cei dragi


Buchetele de flori naturale sunt o buna alegere.Ati observat atunci cand sunteti la spital,atunci cand aveti un necaz,o bucurie,un eveniment,onomastica,sabatorirea unei afaceri,o obligatie,primul lucru involuntar care va trece prin cap,este sa oferiti un buchet de flori.V-ati intrebat de ce?
Desi florile sunt din cele mai vechi timpuri,ele nu se demodeaza niciodata.Nu puteti sa dati gres daca oferiti un buchet de flori.Este bine sa stiti si simblolistica florilor pentru a putea face alegerea corecta sau, cereti sfatul florarului.

Flori pentru aniversari


Flori de Aniversare pot veni în multe forme şi mărimi. Vinul face un acompaniament mare alaturi de flori, pentru că este romantic si personal. Pentru a personaliza o sticlă de vin dătătorul are posibilitatea de a alege pur şi simplu achiziţionarea unei etichete de vin personalizate,care enumeră data aniversară şi numele cuplului.
Indiferent de tipul de flori, un buchet este un cadou care este oferit celui drag pentru a-i fi amintit ca este apreciat si iubit de cei din jur.
Unii ar putea alege să ofere flori aniversare într-un coş. Aceste cosuri pot conţine o selecţie de vinuri, flori, si snacks-uri, şi sunt tratamentul perfect pentru un picnic festive sau vara zi la plajă.

FLORI PROASPETE


Florile proaspete sunt ideale pentru un cadou perfect sau aranjament de flori. Deşi trandafirii sunt cadou de flori cele mai comune, alte flori proaspete sunt de multe ori un tratament frumos pentru cineva care iubeşte natura. Modalităţile şi cadouri care arata bine şi miros dulce suplimentar atunci când acestea sunt făcute cu flori proaspăt tăiate.
Florile proaspete pot fi cumpărate sau cultivate. Mulţi oameni au magazin online de flori, în special pentru aranjamentele tropicale. flori tropicale pot fi expediate la aproape orice locaţie şi vor ajunge în stare proaspătă şi pregătite pentru utilizare într-un aranjament. Cu toate acestea, florile tropicale, de asemenea, pot fi găsite în locaţii non-tropicale.
Pentru a creste flori proaspete din climatice lor specifice un gradinar are nevoie de un efect de seră. Un efect de seră este un mediu de specialitate pentru plante si flori. Acesta permite oricui să aibă plante proaspete, chiar dacă locuiesc într-un climat care devine frecvent geruri sau temperaturi îngheţate.