FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



joi, 6 mai 2010

Suporturile lumanari din fier forjat - o incantare


Suporturile de lumanari din fier forjat sunt cu adevarat o incantare cand le privesti.
Exista si mici riscuri daca le tineti foarte mult aprise sau asezati aranjamentul floral prea aproape de ele.Dar, merita sa folositi acest tip de aranjament.

Aranjament din orhidee


Acest aranjament este superb.Numai gandul ca este creat din orhidee ne face sa-l admiram.
Va prezentam imaginea o sa va placa suntem convinsi.

Aranjament din hortensie si trandafir roz


Va prezentam un model de aranjament din hortensie si trandafir roz,pe suport de vaza sticla inalta de 55cm.Este elegant,speram sa va placa si de nu...sa va inspirepentru evenimentul din viata voastra.

Aranjament bol sticla gerbera galbena


Aranjamentul in bol sticla cu gerbera galbena,este potrivit pentru cei care se gandesc sa aiba pe masa invitatilor un aranjament deloc sofisticat,de bun gust.Gerbera este floarea potrivita pentru aranjamentele cu flori plutitoare combinate cu lumanari plutitoare.Se aseaza foarte bine deasupra apeicomparativ cu petalelede trandafir sau alte flori care nu au floarea atat de plata.
Le recomandam cu caldura.

Aranjament nunta -sfera florala



Multi o sa intrebati de ce sa folosim sferele florale? Ele au un rol important cand vine vorba de infrumusetarea salii.De ce spun asta? De multe ori la nunti vedeti prin sala prinse de tavan sfere de flori care infrumuseteaza decorul.De fapt asta e rolul lor sa dea un aspect mai frumos salii prin montarea lor in puncte cheie.Recurgeti la aceasta optiune de a pune sfere cu marimi medie,mica ,mare,mai ales la nunta,botez,evenimente importante din viata voastra .
Noi le recomandam cu caldura.

Liliacul -floare de mai



Vreau sa aduc in discutie aceasta floare deosebita -"liliacul"din familia oleaceaee.
Este o floare frumoasa,din care se creaza aranjamente superbe.Liliacul infloreste primavara si vara,va puteti bucura de prospetimea si mirosul acestei flori in acesta perioada.
O sa va exemplific in pozele care urmeaza.
Florile se pot folosi la aranjamentele florale pentru diverse evenimete.Incercati cu incredere un astfel de aranjament,nu veti da gres.