FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



sâmbătă, 29 mai 2010

Aranjament elegant de masa


Acest tip de aranjament este printre putinele aranjamente florale care,datorita frumusetii acestor combinatii de flori ramane unic si in atentia invitatilor cu siguranta,necesita multa rabdare in crearea lui,deasemenea pretul este ridicat.
Un inel de flori înconjoara o fantana care curge de ierburi şi grâu. Inconjurat cu o frunză de larga Ti, acest aranjament floral poate fi pus pe o masă sau,facut mai mare pentru un altar maiestuos.
In speranta ca va place,va las sa va bucurati de imagine.

Aranjament floral masa simplu de efect



Aranjamentul floral pentru masa este unul simplu si de efect,nu necesita costuri mari ,arata frumos pe masa si da o nota de eleganta.
PLatourile din oglinda sub forma rotunda,reprezinta suportul pe care sta aranjamentul floral,sunt folosite pentru a scoate inevidenta aranjamentul floral.
Daca va place puteti opta pentru acest tip de aranjament,vorbiti cu decoratorul inainte de a lua decizii.

Aranjament crengi albe pentru masa


Imi place acest aranjament creat din crengi mesteacan albe si flori cumar fi crini albi,trandafiri albi,delphinium,alte flori.
Este asezat la baza mesei pe un suport sticla in care se afla bobite mici decorative.