FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



miercuri, 8 decembrie 2010

Cadou pentru prietena mea Alexandra!!




Azi vreau sa transmit scumpei mele prietene Alexandra un mesaj de "LA multi ani!",tot ce-si doreste,multa sanatate,fericire deplina,a fost ziua ei pe 7 decembrie,mi-as fi dorit sa fiu alaturi de ea,din pacate e plecata in alta tara, nu am uitat de ziua ei dar fiind departe de mine am fost prinsa cu treaba.
Vreau sa ma revansez cu cateva vorbe din suflet intarziate ce-i drept,ii daruiesc un buchet de flori virtual,un tort pe masura si toata prietenia mea sincera!
Cele mai frumoase momente sunt acelea in care realizezi ca ai O PRIETENA care nu te uita, iti spune adevarul indiferent daca te superi sau nu,te accepta cu bune si rele,isi doreste sa te vada bine,sufera alaturi de tine atunci cand ti-e greu,si cel mai important e ca prietenia noastra va ramane si peste ani la fel de sincera si frumoasa ca pana acum,trecand peste interesul material care nu a existat niciodata.
Adevarul e ca prieteni ai multi intr-o viata,ei vin si pleaca,insa cei adevarati ii pastrezi toata viata!
Am parte de o prietenie careia sa-i incredintez nimicurile care mi se intampla in viata de zi cu zi,la tine intodeauna am gasit-o!
Te pup,la multi ani cu drag,sa ne auzim si vedem cu bine !
Sper sa-ti palca cadoul meu!
Cu drag pentru Alexandra !