FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



joi, 16 decembrie 2010

Sfaturi pentru impodobirea bradului de craciun!









De cand eram mica asteptam cu nerabdare sarbatorile.Copil fiind imi placea sa impodobesc bradul de craciun.Inainte nu erau multe accesorii de impodobit bradul.
Faceam mos craciunii din coaja de ou cu hartie vopsita rosie,vata alba,eram mandra de realizarea mea.Imi placea sa mananc bomboanele de ciocolata din pom,lasand hartiile drept decor :))
Acum realizez ca acel brad avea insemantate doar prin prisma faptului ca acolo era locul unde punea MOS CRACIUN cadourile.Nu pot sa uit instalatia din felinare micute care licurea frumos in negura noptii.Inca nu mi-am pierdut obiceiul de a impodobi bradul,anul acesta ca si anii trecuti il voi impodobi cu cei dragi mie.
Bradul reprezinta bucuria,veselia Craciunului,apropierea dintre oameni,sufletul e singura valoare a omului,incarcati-l cu ganduri bune.
Va intrebati cum sa impbodobesc "bradul de craciun?"
Cu ce sa-l impodobesc ?
E simplu!
Puteti alege impodobirea bradului in varianta clasica ,moderna,nonconformista.
Incepti cu ghirlandele din varful bradului,trebuie puse in forma de spirala,bradul trebuie sa aiba in partea de sus,unde ramurile sunt mai mici, oramente micute iar la baza ornamete mari,trecerea trebuie sa fie una gratioasa,cadourile si dulciurile puneti-le sub brad pentru efect.
Bradul il puteti impodobi cu ornamente ce va duc cu gandul la cei dragi de la globulete fine,dantela,fundite,beteala,lumanari,ciucuri,hartie creponata,fiti creativi,alegeti obiecte lucrate manual,cum ar fi flori crosetate,fundite din materiale care va plac,margele.
Daca vreti un brad elegant nu folositi mai multe de una sau 2 culori sunt suficiente pentru a da un aspect elegant bradului(alb-rosu,argintiu-rosu).
Puteti opta pentru un brad cu tematica alegeti cu grija elementele de ornament,ele trebuie sa se completeze reciproc.Ca tematica puteti alege fluturi,florile voastre preferate,ingerasi,mos craciuni,coronite din nuiele,stelute,con de brad,flori naturale.
Daca aveti copii testati-le creativitatea,asa isi vor aduce aminte de obiectele decorative create de ei peste ani.
Va recomand sa luati brad natural are acel miros specific magiei Craciunului,pozitionati-l la vedere pentru a va aminti de cate ori treceti pe langa el,sarbatoarea din casa.
Tineti cont de culoarea din camera unde amplasati bradul,impodabiti-l in ton cu acesta nunata.
Spor la impodobit pana in ajunul craciunului,nu uitati de colinde.
Va urez sa fiti buni,toleranti,iubitori,fericiti alaturi de cei dragi,fie ca magia sarbatorilor sa ne aduca aminte ca toti suntem oameni.
Va prezint cateva modele ca sursa de inspiratie,unle sunt nonconformiste cum ar fi cel din sticle de bere,cel din ate,cea mai noua fita 2010 bradul cu varful in jos suspendat.Sper sa va placa!