FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



vineri, 17 februarie 2012

BUCHETE FLORI DE VALENTINE'S DAY 2012

O sarbatoare frumoasa,care simbolizeaza iubirea. O zi sfanta pentru cei cu numele de Valentin(a). Va prezentam cateva modele ce pot fi oferite in aceasta zi. Trandafirii rosii sunt cei mai ceruti in aceasta zi,nu sunt de neglijat nici cei albi sau combinatia de lalele. Indiferent ce alegeti sa oferiti nu uitati sa adaugati si recunostinta,iubirea,bucuria fata de persoana careia ii daruiti o floare taiata,un buchet sau o planta in ghiveci.

FLORI NATURALE DE VALENTINE'S DAY!

O noua zi de iarna, o zi plina de semnificatii "Ziua Indragostitilor". Azi toata lumea imparte flori,cadouri,bomboane,inimioare. Cateva modele de flori in special trandafiri rosii,aranjamente florale in vaza,aranjamente florale in cos sau alte tipuri de flori naturale daruite celor dragi. Un cadou special pentru acesta zi e trandafirul rosu in cutia "Rosebag". Voi ce cadouri ati oferit persoanelor iubite in aceasta zi? Asteptam comentarii!