FLORARIA FLORIS DECO

Site oficial :http://www.floris-deco.ro
Facebook https://www.facebook.com/FlorariaFlorisDeco/
Pentru decor floral deosebit nunti,botezuri,evenimente ne puteti lasa mail la floriady3@yahoo.com sau ne puteti suna de Luni -duminica orele 9:30 -20:30 tel: 0766717231



duminică, 30 septembrie 2012

Stii sa-ti creezi aranjamentul floral de toamna?

Buna din nou, Iata ca toamna ne bate la usa. Primele semne ma duc cu gandul la mustul bun din vie,la compotul de gutui,la pastrama de la munte ("RAVASITUL OILOR-LA BRAN). Nuantele aranjamentelor florale de toamna pot fi de la culori aprinse cum ar fi portocaliu pana la nuante de galben in toate variantele,aramiu. Va recomand sa folositi in aranjametele florale: -floarea soarelui -flori de camp -crizanteme in nunate de galben,portocaliu,alb,aramiu -tertecute de la bunica -cosuri din rachita sau nuiele lucrate manual -spice grau -elemente decor cum ar fi panglici frumos colorate -ata colorata -creiaone colorate -nu puteau lipsi busteni decorativi -frunze uscate -lemn,scoarta copac -fructe - struguri,gutui,mere -plante uscate -plante in ghiveci Fiti creativi invatati sa va iubiti spatiul in care traiti, sa-i dati personalitate prin ceva facut de voi,chiar daca nu iese din prima. Sper ca in zilele urmatoare sa va arat un model din flori naturale sau la ghiveci facut de mine pas cu pas pentru toti cititorii mei. Va arat cateva imagini cu flori naturale in nunate de portocaliu,galben..

Nunta fratelui meu

Am revenit din concediu cu forte proaspete . Binenteles ca inainte de a pleca in concediu a fost un frumos eveniment in familia noastra si anume "Nunta fratelui meu" si "Botezul fetitei lor Jassmine Maria". Pe 1 septembrie toata lumea s-a trezit dimineata si am mers la biserica sa o botezam pe cea mica,cu nasii(oameni extraordinari),cu familiile,prieteni apropiati. Dupa masa am fost la biserica pentru cununie si seara la restaurant am incis admosfera cu hore sarbe,dansatoare,zane pentru cea mica, invitati speciali, a fost o intreaga nebunie. Concluzia: toata lumea a fost vesela si cu chef de joc mirii usor obositi ca si mine dealtfel dupa 2 zile de munca. Cat despre decorul floral buchete, aranjamente masa, prezidiu,cocarde,stalpi,lumanari toate au fost create de mine cu ajutorul familiilor mirilor, (in special mamei mele) carora trebuie sa le multumesc. Toata lumea m-a ajutat cu ce a fost nevoie pentru ca totul sa fie un decor frumos asa cum isi doreau mirii!!Le urez o viata frumoasa si lipsita de greutati,multi copii frumosi si multa intelepciune ! Ce a iesit va las sa vedeti!